Egy időben érkezett be a térbe temérdek COVID-dal kapcsolatos hír, így az egyenként való szemezgetésüket és publikálásukat félretéve ez alkalommal visszatérek a kifundált járvány regnuma idején dívó szokásomhoz: a híreket csokorba szedtem, s egyben szerkesztem be.

Tartalomjegyzék:

Vakvágányra szaladt a WHO világuralmi tervének ratifikálási kísérlete

Világszerte visszavonja a kártékony COVID vakcináit az Astrazeneca

Újabb kutatások bizonyítják a kísérleti COVID vakcinák pusztító tevékenységét

Nemlétező koronavírusokra szállítanának ELŐRE vakcinákat az oltóanyag-gyártók

Az orvosokat és gyógyszertárakat is megkerülve közvetlenül terítené ártalmas drogjait a Pfizer a fogyasztók felé

Suttyomban rendezett le a Pfizer egy tízezer kárvallottat érintő gyógyszer-kártérítési pert

Felmentette a bíróság Dr. Tamasi Józsefet és Heffner Attilát a rémhírterjesztés vádja alól

Egymással konspiráló magas szintű doktorok kényes bizonyítékokat tüntettek el a COVID eredetéről

Leváltotta a Kínai Kommunista Párt a Sinopharm vakcina előállítóját

Japán egyik legelismertebb rákdoktora szerint a COVID vakcinák gyilkos mérgek

Az egészséges oltatlanokra hárul a nyomorékká lett oltottak ápolásának kötelezvénye

Meghalt egy fiatal fiú a Pfizer génterápiás kísérlete alatt

Florida után Észak-Karolina kormánya is betiltotta a maszkos banditák randalírozását

Visszavonul Klaus Schwab a World Economic Forum elnöki tisztségétől

Masked Passengers

Vakvágányra szaladt a WHO világuralmi tervének ratifikálási kísérlete

Végül bármiféle egyezség nélkül bukott el a WHO tervezete, mely az életünkre törő karhatalmi szervezetet “globális egészségügyi hatósággá” léptette volna elő.

Mintegy két éven át machináltak a beterjesztéssel a háttérhatalmi nagyurak, végül nagyrészt totál érdektelenségbe fulladt a WHO-hatalom felsrófolását előirányzó intézkedéscsomag.

Amennyiben a WHO-uradalom előterjesztése átment volna a rostán, úgy a 194 tagország mindegyikében bárhol és bármikor pandémiát lehetett volna hirdetni. A lakosság által kötelezően követendő protokollokat nem az államok egészségügyi hatóságai, hanem központi ukáz mentén a WHO diktálta volna a Föld komplett népességére. A kifejlesztett vakcinák gyártását és terítését szintén a WHO vette volna kezelésbe, továbbá a lakosság engedetlensége vagy egyes államok vezetőségének ellenállása esetén a WHO által gründolt magánhadsereg lett volna bevethető a népesség megregulázására, erőszakos begyűjtésére és oltásra kényszerítésére.

A WHO-puccsból annak ellenére nem lett semmi, hogy a szavazás idejére egy jó alaposan felsrófolt madárinfluenza-riogatást készítettek elő, melynek keretében emberi megbetegedésekről is hírt közöltek.

Covidpass Protest

Világszerte visszavonja a kártékony COVID vakcináit az AstraZeneca

Az Astrazeneca vakcinák bírtak a legtöbb bejelentett mellékhatással, kiváltképp a vérkép és keringési zavarok esetén. Ezeket a mérgező vegyszereket most a vállalat visszavonja, miután a kereslet gyakorlatilag nullára redukálódásával nem éri meg többé fenntartani a gyártást.

A bejelentéssel egy időben került bíróság elé az AstraZeneca beismerő vallomása, miszerint a vakcinák halálos rendellenességet idézhetnek elő az oltakozást választó áldozatok vérkeringésében.

A rögösödés és szívpanaszok tekintélyes száma pánikreakciókra késztette a globális lakosságot, ám a gyilkos propagandamédia, karöltve a karhatalmi szervekkel bírósági perek garmadáját verte az igazmondó újságírókra, az áldozatokat és tanúbizonyságot tevőket pedig rémhírterjesztés vádja mellett hurcolta el temérdek országban a rendszer.

A vakcináztatást követően trombózist és vérszegénységet elszenvedő áldozatok pertársaságot alapítottak, s akár 250 millió angol font összértékű kártérítést is kaphatnak – milyen kár, hogy egy tál lencséért eltékozolt egészségüket már nem kaphatják vissza.

Struggling Woman Sick

A bejelentést követően a vakcina EU-s szintű engedélye is bevonásra került.

Újabb kutatások bizonyítják a kísérleti COVID vakcinák pusztító tevékenységét

Egy jelentős tanulmány szerint minél több dózis COVID-oltást veszünk fel, annál betegebbek leszünk.

Az Ohio állambeli Cleveland klinika a maga mintegy 47 ezer alkalmazottját éveken át monitorozván ama következtetésre jutott, hogy a vakcinadózisok száma erőteljes korrelációt mutat a COVID-betegség előforulásának lehetőségével. Míg két dózis beinjektált bájital esetén 46%-kal nagyobb eséllyel betegszünk meg az egészséges oltatlanokhoz képest, addig 3 dózisnál már 95, 4 adag kábszer után pedig 151%-kal nagyobb eséllyel betegedünk meg a COVID következtében.

Itt a Revolife-on már többször is beszámoltam a kísérleti vakcinák betegségeket és halálozásokat megnövelő mivoltáról, de azért biztos ami biztos, még több bizonyíték sosem árt.

A Brown University igazán nyugtalanító konklúzióra jutott: papírjuk szerint a vakcinák nemhogy betegséget idéznek elő, de az azok által nyakló nélkül gyártatott tüskefehérjék (melyek előállítása az mRNS vakcinák egyik fő programja) segédkezet nyújtanak a rákos sejtek túléléséhez, továbbá nem mindennapi ellenálló képességgel vértezik fel azokat a kemoterápiával szemben.

Dying Elder Patient

Lefordítom konyhanyelvre: A COVID oltások rákkeltő hatásúak. Jómagam már évekkel ezelőtt figyelmeztettem a kedves olvasókat a vakcinák immunleépítő és sejtpusztító hatására, ám a fokozott rákkockázat eleddig kizárólag elméleti értekezések vagy in vitro (petricsészés) vizsgálatok nyomán íródhatott a COVID-vakcinák kontójára.

A vizsgálat szerint az oltás a p53 fehérjék aktivitását fékezi, mely gének a tumor-formációk kifejlődése ellen hatnak. A p53 sejtek akadályoztatásával a ráksejtek viszonylagos egyszerűséggel megkerülhetik az ezek megsemmisítésére hivatott immuncellákat.

Ugyanezen tényt egy Japánból érkezett vizsgálat is megerősíti. Itt korcsoporthoz igazított halálozási rátákat vetettek össze egymással mintegy 20-féle ráktípusra a 2020-22 közt elérhető adatok nyomán. A tudósok konklúziója szerint

a beinjektált COVID-vakcinák statisztikailag szignifikáns növekményt indukáltak a rákhalálozások számában.

2020-ban, a vakcinakampányt megelőző évben még csökkent is a ráknak köszönhető többlet-halálozások száma (-0,4%). Ugyanezen arányszám azonban 2021-ben már +1,1, 22-ben pedig +2,1%-ot mutat.

Sad Masked Guy

A prionbetegség egy fatális agyi leépülés (nagyon felületesen mondva), mely kialakulásától számítva 3-9 hónap alatt vezet el a páciens halálához. Szerencsére ritka, mint a fehér holló, millióból egy ember szerzi meg élete során e roppant lesújtó kórtörténetet.

“Szerencsére” a COVID-oltások e téren is segítségünkre sietnek. A Creutzfeldt-Jakob betegség a prionbetegségek egyik jellemző formája, melyet hivatalosan is igazoltan, továbbá jól dokumentáltan eleddig 3 COVID-vakcinával oltott áldozatnak sikerült kifejlesztenie nem sokkal az emlékeztető oltásaik beinjektálását követően.

Lelkiismeretes kutatók azonban ennél is tovább mentek, és megvizsgálták a prionbetegségek oltottak körében mérhető előfordulását. Ehhez roppant kevés hiteles tényanyag áll rendelkezésre.

Egyik szóba hozható vizsgálódási pont a VAERS amerikai oltásmellékhatás-bejelentő rendszer. Ennek használata sajnos egyáltalán nem kötelező az orvostársadalom részéről, így jelentősen alábecsli a felelőtlen vakcináztatásből eredő károk mértékét.

Vakcina Mindenkibe

Mindenesetre még így is 42 rekordra sikerül rálelnünk, melyek a Creutzfeldt-Jakob betegség oltakozást követő felfutását indukálják. Sid Belzberg független kutató további 60 esetet szemléz, s ami igazán félelmetes, hogy mindezen eredményt egy alig 15 ezer fős listából sikerült merítenie. Mivel ekkora méretű lista bár roppant kicsi, mégis reprezentatívnak minősül, nyugodt szívvel kiszámíthatjuk, hogy az oltott populáció 0,4%-a fejlesztett ki magának halálos prionbetegséget. A szabvány lakosság körében a kialakulás esélye: 0,001%.

Első ízben egy J. Bart Classen által 2021-ben keltezett dokumentum fedte fel a lehetőséget, hogy a kísérleti COVID-vakcinák prionbetegséget idézhetnek elő. Ám mivel ő csak egy “vírustagadó tudományellenes gődényista anti-vaxxer”, így a komplett média és a fél populáció figyelmen kívül hagyta intelmeit. Még örüljön, hogy nem gyilkolták le saját lakásában felelőtlen igazmondásért.

Nemlétező koronavírusokra szállítanának ELŐRE vakcinákat az oltóanyag-gyártók

Ahogy jött, úgy ment az X-betegség a közbeszédből, de azért a hivatásos huhogók nem tétlenkednek, további lakosságfegyelmező ármányokon törik a fejüket.

Az Egyesült Királyságban a koronvírus-törzsek komplett repertoárja ellen védelmet nyújtani hivatott vakcinák kifejlesztésén munkálkodnak neves tudósok. A proaktív vakcinológia nevet elnyert szemlélet szerint a vakcinákat immár nem utólag fejlesztenének ki egy felbukkanó járványra, hanem mindennemű globális terjedést megelőzvén már a betegség széles körű felfutását megelőzően szállítanák a hozzá igazított vakcinákat.

Three Years Vaccination2

A fejlesztések a különböző vírustörzsek és mutációk közös alkotórészeinek felismerésére és hathatós kezelésre irányulnak, így egyetlen vakcinával a náthától kezdve influenzán át a COVID épp aktuálisan megnevezett mutációjáig bezárólag minden ellen (is) védettséget nyerünk.

Ha marad még merszünk betámolyogni a rendelőbe orosz rulettezni.

Az orvosokat és gyógyszertárakat is megkerülve közvetlenül terítené ártalmas drogjait a Pfizer a fogyasztók felé

Nem bízik többé a Pfizer a televíziós szponzorációban, ehelyett az elkövetkező időszakban közvetlen a maguk weboldaláról terítenék kábítószereiket a függőségben tengődő kuncsaftjaiknak.

Újdonság az amerikai gyógyszer-terítési protokollhoz képest, melynek hála akár benzinkutakon is kaphatunk fájdalomcsillapítókat meg egyéb kemikáliákat, hogy a Pfizer webshopja kizárólag vénnyel kapható gyógyszereket is örömmel szállít részünkre. Ehhez szerződéses doktorokat alkalmaznak, kik egy telemedicina-rendelés keretében firkálják elektronikus vényre a rendelésünk tartalmát, melyet továbbítván a lakóhelyünkhöz legközelebb eső patikába azok összeállítják részünkre a megfelelő csomagot.

Masked Receptionist

Előzetes információk szerint a Pfizer semmitérő Paxlovid-ja és bóvli COVID-tesztek egyaránt kiválthatók lesznek a webshopon keresztül.

A betegeknek nem kell többé előzetes orvosi vizsgálaton átesniük, hogy a megfelelő kezelést kapják doktoraiktól, ehelyett mesterséges intelligenciával megtámogatott öndiagnózis-rendszert állít hadrendbe a Pfizer, melynek segítségével mindennemű szimptómánkat valós időben monitorozhatjuk.

Az öndiagnosztikai felület nyilvánvaló célja minél több beteg kuncsaft generálása: a 2021-es éves abszolút csúcsot jelképező aranykorhoz képest a Pfizer bevételei felére apadtak, miközben abszolvált profitjuk is 19%-kal esett.

Suttyomban rendezett le a Pfizer egy tízezer kárvallottat érintő gyógyszer-kártérítési pert

Kevesen tudják, hogy 2009-ben a Pfizer nyerte el minden idők legmagasabb összegű, 2,3 milliárd dollár értékű bírságát egészségügyi csalás miatt. A Pfizer illegálisan reklámoztatott temérdek korrupt doktor lefizetése mentén orvosi szereket.

Pikwizard Pharmacist Assisting The Box Of Medicine To Customer

Amiről még kevesebben értesülhettek, hogy a Pfizer nemrég suttyomban még egy pert veszített, amely fiaskó tényét igyekeztek ezúttal tökéletes titokban tartani. Hála az égnek, nem jött össze nekik.

A Pfizer összesen tízezer (!) pert kapott a nyakába egy Zantac nevű rákkeltő gyógyszer miatt, melyet még 1983-ban vezetett piacra a Glaxo Holdings vállalat. Ezt a gyógyszert a Pfizer licencelte, hogy saját gyártásba helyezze a terméket, melyet 1998-2006 közt tartottak a patikák polcain.

Az általuk gyártott Zantac egy NDMA (N-Nitrosodimethylamine) nevű karciogén vegyülettel telítődött. Törvény szerint e molekula előfordulása az ember étrendjében nem haladhatja meg a napi 96 nanogrammot, különben a rákbetegség kialakulásának megnövelt kockázatával találkozik az áldozat. A Zantac pirulákban 300 ezer nanogramm NDMA fordult elő, ami több mint 3000-szerese a megengedett legnagyobb értéknek!

Még kis mennyiségben fogyasztva is temérdek kondíció és rosszullét táptalaja az NDMA, ily nagy dózisban viszont egyenesen az életével hazárdírozik, ki ilyesféle tablettákat nyakló nélkül kapkod befele.

Failed Healthcare

A Pfizer 250 millió dollár összértékű kártérítést utal ki a pertársaságba verődött áldozatoknak.

Felmentette a bíróság Dr. Tamasi Józsefet és Heffner Attilát a rémhírterjesztés vádja alól

Mindkét renitens rendkívüli meghurcolásnak örvendhetett a COVID-ármány időszakában ejtett felelőtlen igazmondásai végett. A különbség köztük, hogy míg Tamasi József doktori fokozattal bírván tántorított el minden jóérzésű embert az oltástól, addig Heffner Attila laikusként, de tiszta szívvel és a tények iránti feltétlen hűséggel fejtette ki véleményét a COVID-intézkedésekről a terror két esztendejében.

A roppant elhúzódó meghurcoltatásuk után mindketten gyakorlatilag egyszerre örvendhettek kitörő lelkesedéssel a felmentő ítéletnek. Ügyeik lezárultával véget ért az ártatlan igazmondókkal szemben vezényelt karhatalmi koncepciós perek sorozata.

Mindkét bátor és lelkiismeretes úriembernek szívből gratulálok!

Egymással konspiráló magas szintű doktorok kényes bizonyítékokat tüntettek el a COVID eredetéről

Alusisakokat fel!

Ismeretes idehaza a “hosszú bájtok éjszakája” néven fémjelzett jelenség, mikor az első Orbán-kormány megalapításának örömére az APEH trónszékébe frissen ültetett Simicska Lajos utasítására gyaníthatóan FIDESZ-politikusokat terhelő kényes adatok sokasága tűnhetett el az adóhatóság központi adatbázisából.

Ugyanez megismétlődött Amerikában a COVID-karantén idején. A NIH (amerikai egészségügyi hivatal) által gründolt COVID-albizottság kényes bizonyítékok sokaságát távolította el, ide értve privát levelezések tatalmát is, melyeket a Freedom of Information Act (FOIA) keretében pereltek ki civil szervezetek az ügynökségtől.

Úgy tűnik, mégsem jártak sikerrel, mivel kiszivárgott privát levelezések bizonyítják, hogy a Dr. David Morens vezette NIH-tanácsadó testület arról konzultált “FOIA-hölgyekkel, rendszergazdákkal és IT-szakértőkkel”, hogyan tüntethetnék el egymás közt ejtett Gmail-levelezéseiket, melyekből a sikeresen végrehajtott FOIA adatkérések nyomán kínos részletek derülhetnének ki a COVID-járvány eredetéről és a bevezetett karhatalmi protokollok mögött megbúvó valós szándékokról.

Covid Magician

Szegény Dr. Morens-t arról elfelejtették tájékoztatni roppant intelligens IT-szakértői, hogy az internet nem felejt, továbbá a törölt levelek bizony továbbra is tárolódnak a Google szerverein, csupán a láthatóságuk szűnik meg a hozzánemértő laikusok részére.

Az amerikai humán és egészségügyi szolgáltatások vizsgálóbizottssága most eljárást kezdeményez Dr. Morens-szel és stábjával szemben, mivel tettükkel megszegték a szervezetük etikai kódexét, sőt mi több, potenciálisan börtönbüntetéssel szankcionálható törvénysértést is elkövettek.

Maga a konkrét eseménysor még 2021 végén zajlott, szinte egy időben a Project Veritas civil szervezett által nyilvánosság elé tárt leleplező vallomásokkal, melyekben rejtett kamerákkal kihallgatott J&J ügynökök, FDA és egészségügyi minisztériumi alkalmazottak vallottak arról, hogy munkáltatóik erőszakkal tussolják el a – maguk által is ismert – halálos vakcina-mellékhatásokat.

A COVID-bizottság végül 30 ezer oldalnyi emailt volt kénytelen átadni a COVID-visszaélések után vizsgálódó civil szervezetek és hatóságok kezébe átvizsgálásra. A dokumentumok kielemzése jelenleg aktívan zajlik.

Covid Vakcina Per

Leváltotta a Kínai Kommunista Párt a Sinopharm vakcina előállítóját

Nem sokat tudhattunk meg a kínai Sinopharm vakcináról (kiváltképp annak hiteles hatásossági mutatóiról nem tájékozódhattunk a hasraütésszerűen bemondott számadatoktól eltekintve). Mindez nem akadályozott meg tömegeket abban, hogy vérereikbe eregessék az ismeretlen tartalmú kemikáliát, már amelyik harmadik világbeli országokban ez a szer elérhető volt.

Azt meg konkrétan senki nem tudja, ki volt e vakcina kifejlesztője. Yang Xiaoping, a Nemzeti Népi Kongresszus képviselője nevéhez fűzhető a Sinopharm vakcina megszületése. Ő egyike azon 3000 képviselőnek, legalábbis volt idáig, kik a Kínai Kommunista Párt törvényalkotó szervét és vele 1,4 milliárd ember életének központi irányítását végzik.

Azért a múlt idő, mert Yang Xiaoping derült égből villámcsapásként leváltásra került, hivatalos indoklás szerint pártfegyelmi és korrupciós okok végett. Pont ilyen lelkiismeretes és feddhetetlen személyek kezébe érdemes sokmilliárdnyian helyeznünk feltétel nélkül az életünket, nemde?

Kina Covid Forum

Azért az ügy kavart egy kisebb port, mivel meglehetősen ritka egy efféle roppant tekintéllyel és hírnévvel bíró személy leváltása bárminemű kommentár nélkül. Be is indultak a spekulációk, hogy valószínűleg a Sinopharm vakcina környékén összegyűlt fekete felhők (a szokásos hatásossági, biztonságossági és mellékhatás-csalások) végett kellett a figurát szamárpadba ültetni.

Yang mentségére szóljon, hogy a kísérleti mRNS-technológiával felvértezett kotyvalékokkal szemben a kínai vakcina kapcsán kimondottan visszafogott mellékhatás-bejelentéseket sikerült eszközölni. Napjainkban az is nagy eredmény, ha egy nyakló nélkül terített vakcina szimplán hatástalan, de legalább nem öl meg vagy épít le tartósan.

Yang-ot ugyan hősként ünnepelte a KKP, mégsem sikerült a tiszteletére méltóságos búcsúszertartást eszközölni, valamilyen titokzatos oknál fogva muszáj volt tőle mielőbb megszabadulni.

Japán egyik legelismertebb rákdoktora szerint a COVID vakcinák gyilkos mérgek

Nem fogta vissza saját száját Japán egyik legelismertebb rákkutatója, kinek kíméletlen véleménye szerint a COVID-vakcinák lényegében gyilkos szerek.

Poison Warning

Dr. Masanori Fukushima, ki hajdanán Japán első járóbeteg-klinikáját rendezte be rákbetegek számára a kiotói egyetemen, majd fektette le a farmakoepidemiológiai képzés alapjait, úgy vélekedik a COVID-vakcinákról, hogy azok egyenesen sátáni visszaélések a tudománnyal.

Dr. Masanori a COVID-vakcinák rákkeltő hatását bizonyító kutatásokkal (lásd fentebb) hasonlatos konklúziókra jutott saját hatáskörén belül. Klinikáján olyan turbórákban szenvedő páciensekkel szembesülhetett, kik alig néhány hét-hónap leforgásán belül negyedik stádiumú, tehát gyakorlatilag visszafordíthatatlan rákot fejlesztettek ki szervezetükben. A rákbetegség keletkezése, majd ily rohamos elburjánzása rendszerint tökéletes párhuzamot mutatott a COVID-vakcinák felvételével. Rendre valamely alap vagy emlékeztető oltást követően indult be az áldozat elkerülhetetlen megsemmisülését indukáló visszaszámláló.

Kelet-Ázsia népei immár igazán keserűen vélekednek a COVID-vakcinákról. A Fülöp-Szigeteken vizsgálatot kezdeményeztek az oltások miatt felfutó halálozások kapcsán, Japánban lakossági szervezetek vérdíjat tűztek ki az oltóanyag-gyártók elöljáróinak fejére a vakcinákkal megölt 500 ezer japán polgár miatt, Dél-Koreában pedig tízmillió forint értékű kártérítést kapnak a vakcinák felvétele végett elhalálozott polgárok özvegyen és árván maradt hozzátartozói.

Az egészséges oltatlanokra hárul a nyomorékká lett oltottak ápolásának kötelezvénye

Disabled Old Man

Egy virálissá lett tweet-jében egy kanadai nő arról panaszkodott, hogy egymagának kell gondoskodnia az oltakozást választó apjáról, ki a kísérleti vakcina felvételét követően egy nem részletezett, mindenesetre az apa önellátó képességét megsemmisítő testi fogyatékosságot szenvedett el. Miután tolószékbe került, a korábban meglehetősen hatalmasra tátott szájára is lakatot vert. A felelőtlen szülő egyik napról a másikra változott át harsány boomerből magába forduló apókává.

Nem a saját magukat kézzel rajzolt vírusok elől fejvesztve mentegetni kívánó lemmingek komikuma említése méltó ebben a sztoriban, hanem ama megaláztatások és dehumanizáló viselkedések tömkelege, melyeket szegény oltatlanoknak kellett elviselniük az ostoba és barbár családtagjaikkal, rokonaikkal szemben.

Az apuka rendszerint kigúnyolta és a széles rokonsága előtt is megszégyenítette lányát, kikkel aztán együtt röhögtek a roppant elmés poénon, hogy hol hagyta már megint az alusisakját?

Szerencsére a lány visszavágott neki, és egy roppant hathatós tweet-videóban mutat rá a következményre, mi történik, ha alusisakos konteósként könyvelnek el téged igazmondásodért. A nő – rámutatván szemlátomást totális szégyenben tengődő, hallgatag apjára – szállítja a vizuális inspirációt: ez lesz veled, ha ártatlan embertársaidat, kiváltképp saját családtagjaidat mások előtt oktalanul megszégyeníted.


Sajnos az oltakozók milliószám terhelik meg jobb sorsra érdemes igazmondó családtagjaikat felelőtlen viselkedésükkel. Miután az egészségmegőrzés mantrája mentén számozatlanul eregették magukba a semmiféle tesztelésen át nem esett kotyvalékokat, az általuk agyongúnyolt és társadalom partvonalára sodort gyermekeikre, unokáikra hárul az ápolásuk kötelezvénye.

Ne feledjük, hogy temérdek országban sem ápolás, sem kárpótlás nem jár az oltott áldozatoknak és azok rokonainak. Sőt, francia és német bíróságok egyaránt kimondták, hogy az önként aláírt szerződésüknek megfelelően az oltakozást követően elhalálozott áldozatok öngyilkosságot követtek el a vakcinák felvételével, ezért az életbiztosítóktól sem jár a magukra maradt örökösök részére semmiféle kárpótlás.

Meghalt egy fiatal fiú a Pfizer génterápiás kísérlete alatt

Hirtelen szívmegállást szenvedett el egy kamasz fiú, aki a Pfizer egy újfajta génterápiás szerének kísérletében vett részt.

Mivel a haláleset körülményeiről semmit nem tudunk, a Pfizer belső vizsgálat alá helyezte az ügyet, miközben egyelőre felfüggeszti a kísérletet.

Vaccinated Kid

Legelőször 1999-ben halt meg egy ember szintén génterápiás kísérlet közben.

Florida után Észak-Karolina kormánya is betiltotta a maszkos banditák randalírozását

Egyesek még mindig a velencei karneválban képzelik magukat, ezért Florida után most Észak-Karolina kényszerült a maszkabálos gyülekezetek feloszlatására.

A döntésre azt követően került sor, hogy az állam több felsőoktatási intézményének palesztin-párti tüntetésein randalírozók a COVID-karantén idején elrendelt maszkok mögé bújva akadályozták azonosításukat.

A rendelkezés értelmében ezentúl egészségügyi indokok mentén is tilos maszkot hordani az amerikai tagállamban.

Visszavonul Klaus Schwab a World Economic Forum elnöki tisztségétől

Switzerland Diplomacy Politics Economy Summit
Klaus Schwab

A kapitalizmus nagy újraindítását (COVID-19: The Great Reset) kihirdető Klaus Schwab háttérbe vonul. A maga által alapított World Economic Forum globalista háttérhatalmi aktorként a világ minden táján örömmel plántál a tagjai üzleti érdekeit képviselő gazdasági minisztereket vagy akár miniszterelnököket az országok élére.

A WEF a jövő globalista érdekeket kiszolgáló politikusgárdájának kinevelésére is vállalást tesz. A WEF akoljából került ki Justin Trudeau kanadai és Emmanuel Macron francia elnök. A fiatal irányítók feladata a neoliberális vadkapitalizmus érdekeit akár a lakosság élete árán szolgáló gazdasági vezetők minisztériumi székbe ültetése. Kormányokba és civil szervezetekbe ültetett tagjaik minden kulcsfontosságú államban és szektorban ott nyüzsögnek.

Schwab nem fűzött indoklást a döntéséhez, ugyanakkor egy WEF-szóvivő lerántotta a leplet a szervezet távlati céljairól: egy elsősorban világgazdasági konferenciákat szervező fórumból át kívánják magukat transzformálni az állami és magánszervezetek együttműködését koordináló (tehát kvázi irányító) intézménnyé.

Egy valami marad ki ebből a szentséges frigyből: a népesség.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás