Utolsó albumának megjelenésére készül ATB

0
Atb Utolso

Úgy tűnik, újabb elektronikus zenei ikon teszi le végleg a szintetizátort – legalábbis erre a következtetésre juthatunk ATB bejelentése nyomán.

André Tanneberger, ki művésznevét a maga neve monogramjának kényelmes megrövidítésével nyerte, mintegy 30 év folyamatos alkotást és fellépést követően vonul végleg hiátusba a következő évben.

Legutolsó albumának megjelenése valamikor 2025-ben várható, konkrét időpontot azonban egyelőre nem közölt a mester.

ATB eddig megjelent 10 albumával összesen 55 arany és platinalemez büszke tulajdonosa. Legutolsó lemezét megelőzően nemzetközi turnéra indul, ráadásul még az idén: az ironikusan “Don’t Stop” névre keresztelt fellépés-sorozat a nyár folyamán indul, melynek során az ígérvények szerint az időtlen klasszikusok mellett eleddig pincében rejtegetett, ki nem adott darabok is a DJ szettek repertoárjának részét képezik.

A turnéállomások két ízben Magyarországot is érintik: 2024. augusztus 2-án a FEZEN zenei fesztiválon, míg augusztus 31-én a Budapest Parkban tartandó Remember Parade partin csápolhatunk önfeledten a trance és house ikon ütemeire – meglehet, hogy életünkben utoljára.

Atb Vegso Turne

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás