Egy olyan cikksorozat megírását bízta rám az Isten, mellyel szemben már jó ideje ellenkezem, ugyanis kifejezetten utálok konkrét személyekbe beleállni. Aztán ahogy teltek a hónapok, úgy jött előbb a láb (isteni akarattal való ellenkezés), majd a fogfájás (információtengeren való átrágás halogatása), úgyhogy akár tetszik a címben forgó személynek, akár nem, ezt a sorozatot most megírom és publikálom.

Összesen két személy kapcsán kaptam megbízatást, kiknek szélhámos tevékenységét le kell leplezzem. Természetesen jóval több tévtanító akad náluk, ám nevezett két „úriemberben” közös, hogy elég sokáig hallgattam őket, így – pláne a megismerésük kezdetén – temérdek olyan fogalom, igazság, bizonytalanság tisztázódott bennem, kiváltképp a spirituális témakörök kapcsán, melyekben korábban megrekedést tapasztaltam.

Aminek okán most komoly feddést vagyok kénytelen intézni feléjük, hogy az egyikük személyes haszonlesésért immár fertelmesen megtéveszti embertársait, semmint segítené őket, míg másikuk – jelen boncalanyunk – elvesztette személyes viszonyát Istennel, miközben továbbra is azt hazudozza, hogy Isten jelenlétében prédikálja a vérmes ostobaságait.

A Kiáltó Szó néven publikálgató figurával azért érdemes külön foglalkozni, mert mindennemű álszerénysége ellenére viszonylag széles rajongótáborral bír, továbbá meglehetősen heveny autoritással és pökhendiséggel adja elő monológjait, így sokakat sikerül letérítenie az élet útjáról, mialatt állítólagosan rá kívánja vezetni őket.

Satan Elragadas

Ennek a négyrészes sorozatnak az első három etapjában kizárólag Bodó Attilával fogok foglalkozni. A másikat igyekszem egyetlen szeánszban lerendezni, mert az ő szélhámossága sokak számára egyértelmű lehet. BA viszont iszonytatóan veszélyes, gyakorta hányingerkeltő és ami még rosszabb, súlyosan megtévesztő, ámde mégis addiktív szónoklatokat idéz szerencsétlen hallgatói felé. Ezért az ő leleplezése sokkal több műgondot kíván. Olyannyira átszövi mételyező ostobaságait keresztbe-kasul magyarázatokkal, önmagának is ellentmondó logikai levezetésekkel, hogy aki nem figyel oda, szinte biztosan belesüllyed az ő démoni monológjainak szabadulhatatlan mocsarába.

Nem titkolom, hogy egészen kb. tavaly év elejéig több videóját is beillesztettem 1-1 cikk anyagába, sőt, olykor ajánlót is készítettem róluk. Amennyiben igaznak látom őket, természetesen örömmel ajánlom mások tartalmait is megtekintésre, nem kizárólag a magam megmondásait.

Valamikor 2021 második felében már kezdett hatalmába keríteni egyfajta kellemetlen érzés, hogy Bodó Attila egyre több hülyeséget hord össze, és egyre inkább megfélemlíti, szapulja a maga rajongótáborát. Ekkor még – egészen 2023 elejéig – ama megértést kaphattam, hogy ne haragudjak rá nagyon, mert ő alapjában véve teljesen más közeghez szól, mint én. Hiába érzem olykor hamisan találva magam a megmondásai által, rám nem vonatkoznak a meglehetősen egyoldalú, igazán elképesztő autoritás színlelése mentén előadott feddései. Ugyanakkor természetesen tanulni, hitemet megerősíteni még nekem is lehet általuk.

Jesus Praying

Tavaly tavasszal aztán már azt a kijelentést kaptam, hogy Bodó Attila kezd végleg eltévelyedni az igazság útjáról. Egyre több hamisságot beszél, soha be nem következő eseményekkel riogat, sőt mi több, a hamis prófétaság fekete vermébe ugratta magát.

Tavaly már temérdek önellentmondást fedeztem fel monológjaiban. Például egyik nap nagy mellénnyel kijelentette, hogy azért nem akarják meghallgatni családtagjaid mondandódat az Isten országáról vagy a megtérésről, mert gyenge vagy, csak elméből beszélsz, nem kérted Istentől, hogy az ő erejéből szólj. Szó szerint másnap ugyanezen téma kapcsán, hasonló vehemenciával már a következőt mondta: ki mondta, hogy te szólj olyanokhoz, akik nem akarják hallgatni a szavaidat? Miért állsz szóba olyanokkal, akiket nem Isten jelöl ki neked megtérítésre?

Aztán ugyanezt művelte le a konteókkal. Nem mertem anno írni a chemtrailekről, mert az összeesküvés-elmélet, és Bodó Attila szerint rá fog rohadni a testem a lelkemre, ha ilyenekkel foglalkozom. Néhány nap elteltével ő maga kezd el pofázni a chemtrailekről, hogy az égből, a levegőből, a boltok szellőzőnyílásain át mérgezik az embereket.

Na ilyen események közepette kezdett bennem fortyogni a negatív indulat, de még jó ideig türtőztettem kirohanásaimat.

Jezus Beke

A legvégső kegyelemdöfést az adta meg ellenállásomnak, amikor észrevettem, mennyi téves próféciát meg hamis jóslatot fogalmaz meg a csávó, melyek rendre nem teljesülnek, majd néhány hónappal később – felsülése lelepleződését követően – elkezdi ráhúzni álprófétikus dumáit olyan eseményekre, melyeknek az égvilágon semmi közük a valós történésekhez!

Mondok néhány példát: 2022 során minden egyes hónapban megjósolta, hogy a COVID vissza fog térni. Én azt prófétáltam, hogy nem, viszont állandó jelleggel vissza akarják majd tuszkolni azt a köztudatba. Bodó Attila tehát elkezdett a Sátán érdekében tevékenykedni. Más kérdés, hogy a sajtó riogatásait természetesen rendre magam is szemléztem az újabb meg újabb kitalált vírushullámok kapcsán, de minden esetben mellé tettem, hogy legyünk észnél, és semelyik híradásnak nem adtam több relevanciát egy vérmes rémhírkeltésnél.

2022 nyarán aztán Bodó Attila turbó fokozatra kapcsolt, s immár nem kizárólag mérgezésről dumált, hanem hogy minden boltban, fesztiválon permettel mérgezik meg az embereket. Ezt meg sem tudom tökéletesen cáfolni, mivel magam is érzékeltem többszöri alkalommal egy roppant irritatív, tömény mosópor szagú szubsztancia jelenlétét a Penny és Tesco áruházakban. Ekkor újból elővettem a „COVID hírek” cikksorozatot is, mert a médiában szintén megindult a vérmes riogatás. De mégsem hittem ténylegesen egy újabb vírushullám kibontakozásában, s végül nem is történt semmi. A fesztiválokon sem zajlott tudtommal mérgezés.

Bodó Attila eztán nemhogy magába szállt volna, hanem egyre pofátlanabbul és immár okkultista mantrák sokaságát puffantván az éterbe fogott újabb meg újabb dugába dőlt jóslatokba.

Josno1

Szerinte 2023 januárja és vele a kínai újév újabb COVID-hullámot fog hozni (nem), aztán arról merészelt prófétálni, hogy az oroszok jól elfoglalják Magyarországot, és majd ruszki fennhatóság alatt fogunk jól megtanulni kesztyűben dudálni, mert ellentétben velünk ők még tartják a törvényt (de hogy milyent, arról is írok szépen alább, nagyon messze még a boncolgatás vége). Aztán most már kínai gyarmattá kíván minket tenni, ami kapcsán azt is kijelentette, hogy aki nem áll be a sorba a rendszert szolgálni, az meghal – nem fordítva van az igazság, kedves luciferi barátom?

Végül az önellentmondó skizofrén baromságai betetőzéseként bejelenti, hogy Kínának nagyobb esélyük van a megmenekülésre Magyarországnál. Annak a Kínának, amely minden cselekedetével üldözi a vallást, a Bibliát a központi pártállam narratívának megfelelően írnák át, illetve ahol a fiatalság immár merő nihilizmusában keresztbe fekszik a nyílt utcán, mert a hatalom semmiképp nem hagyja őket rálépni a spiritualitás útjára.

Bodó Attila tehát jól besült a hamis prófétálásaival – tessék összehasonlítani azokat az enyémekkel, melyekből 2022-re vonatkozóan akad olyan, amely napra pontosan teljesült! E tény viszont nem szegte kedvét, inkább újabb meg újabb baromságokat talált ki, olykor naiv fiatal lányok bevonásával, amelyekkel újra meg újra elbukott.

Annyira jellegtelen próféciák voltak ezek, hogy magam csupán egyetlen konkrét példára emlékszem: egy kislány 100 nappal későbbre jósolt valami nagy eseményt (konkrétum semmi). Eztán volt Törökországban egy földrengés, néhány ezer halálos áldozattal. Bodó Attila fogta magát, s ország-világ előtt kijelentette: lám megmondtuk, beteljesültek a próféciák, s most az egész Föld belerohant a Napba!

Burning City2

Arra már persze semminemű indíttatása nem mutatkozott Bodó Attilának, hogy 1) képes legyen felfogni, hogy napi szinten több ezer természeti katasztrófa történik a világban, s le merném fogadni, hogy még aznap is történtek súlyosabb esetek a török példánál. 2) Miért volna olyan együgyű az Isten, hogy sok ezer kilométerekre bekövetkező földrengésekre hivatkozva küld figyelmeztetést a magyaroknak, amikor azok gyakorlatilag képtelenek azonosulni ennyire távoli és absztrakt szituációkkal? 3) Miért kívül várja az apokalipszist, miközben rendre azt mantrázza, az apokalipszis személyes és belül a lelkünkben zajló esemény? 4) Miközben azt hazudozza, hogy mindenki, aki a híradásokra figyel, meg fog halni és el fog kárhozni, ő maga a kis farizeus elméjében igyekszik roppant naprakészen tartani magát az aktuális események kapcsán. Holott ugye őszerinte akit lehetne ilyen földrengések által figyelmeztetni, azoknak nem is volna szabad efféle jelenségekről tudniuk.

Ekkor fedezhettem fel, hogy Bodó Attila voltaképpen leginkább a semmiből szeret kenyeret sütni. Minden egyes nap számíthat valami tornádóra, napviharra, ufóészlelésre vagy skizofrén hallucinációra, amely által megláthatja saját bukott prófétizmusának visszaigazolását.

Úgy tűnik, nem akar hinni Jézus szavának, aki azt mondta az őt környékező farizeusoknak, hogy bizony mondom néktek, nem adatik jel ennek a nemzetségnek, hanem csak a Jónás próféta jele. Miből gondolja hát a Bodó Attila, hogy ha egy katicabogár elfingja magát egy mozambiki majomkenyérfa ágán, az prófétikus üzenet a magyaroknak, hogy ügyeljetek, mert trappolnak a lovasok, zúgnak a harsonák?!

Azt már nem is említeném külön, hogy az apokalipszis lovasainak bodóattilai leírása is egy kitalált baromság.

Apokalipszis Lovasai

A részéről tett ócska jóslatok tavaly már kifejezetten idegesítőnek és primitívnek bizonyultak. Természetesen semmi nem valósult meg azokból. Nem lett tömeges mérgezés, nem tért vissza a COVID, egyelőre a tényleges fenevad bélyege is várat magára – de Bodó Attila csak nem karja abbahagyni a halálos félelemkeltést.

Az is roppant komikus húzás részéről, hogy a hírportálok olvasóit meg a Facebook-görgetőket a pokol fattyainak tartja, de ő maga állandóan az aktuális baromságokkal foglalkozik, mint a pápa látogatása, Putyin mindenféle nyögdécselése, meg a Nobel-díj. Továbbá immár két éve folyamatosan erőszakolja belénk minden előforduló esemény kapcsán, hogy na most itt a világvége – aztán mégsem történik semmi. Tehát folyamatosan hazudik pofátlanul, és immár a hús-vér valósággal is elvesztette mindennemű kapcsolatát.

Keserű ébredése lesz Bodó Attilának, mikor megtudja, hogy nem lesz itt semmiféle világvége, és az emberek milliárdjai sem vettetnek a kénkővel égő tüzes tóba – ez ugyanis Krisztus ezeréves királyságának lezárultát követően fog lezajlani. Ezt az átmeneti időszakot azonban Bodó Attila rendre eltagadja vagy elhazudja a maga önös érdekeinek megfelelően. Vajon miért? Nyugi, e cikksorozat harmadik részében ez is kiderül.

A következőkben részletesebben is kielemzem BA hazugságait. Kezdem azzal a videóval, melynek kapcsán első ízben kaptam üzenetet arra vonatkozóan, hogy ezt a szélhámos sarlatánt leplezzem már le, mert annyi hazugságot hordott össze egyetlen klipben, hogy az már jócskán felülről súrolja a blaszfémia határmezsgyéjét.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás